Tűzgyújtási tilalom

Tűzgyújtási tilalom 4 megyében mutatjuk hol Vigyázz mit csinálsz. Mit tehetünk ha mégis beüt a talajbaj.


Tuzgyujtasi Tilalom Bacs Kiskun Megyeben Retail Logos Lululemon Logo Painted Rocks

Február 17-étől tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyékben emellett fenntartják a korábban elrendelt tilalmat Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye területén közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc.

. Hétfőn például ezer négyzetméteren ég a nádas Szeged külterületén így indokoltnak tűnik a tűzgyújtási tilalom bevezetése. A csapadékszegény időjárás miatt szombattól a hatóság tűzgyújtási tilalmat rendel el Nógrád megyében Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében valamint Hajdú-Bihar megyében és fennmarad a korábban elrendelt tilalom Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megye területén is közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Nébih az. Az Országos Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint ez azt jelenti hogy tilos tüzet gyújtani erdőkben fásításokban facsoportokban útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében még a kijelölt tűzrakóhelyeken is.

A tilalom visszavonásig érvényes. Nem kell messzire menni a legutóbbi nagyobb tűzesetért. A hűvös csapadékszegény időjárás miatt március 5-től Fejér megyében is tűzgyújtási tilalom van érvényben.

A csapadékszegény időjárás miatt 2022. Csütörtöktől visszavonásig tűzgyújtási tilalom van érvényben az egész országban. Ez azt jelenti hogy tilos tüzet gyújtani erdőkben fásításokban facsoportokban útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében még a kijelölt.

Ez azt jelenti hogy tilos tüzet gyújtani erdőkben fásításokban facsoportokban útszéli fasorokban és ezek kétszáz méteres körzetében illetve még a kijelölt tűzrakóhelyeken is. A hűvös csapadékszegény időjárás miatt szombattól újabb öt megyére - Fejér Jász-Nagykun-Szolnok Pest Somogy és Szolnok megyékre - terjeszti ki a hatóság a tűzgyújtási tilalmat. Tűzgyújtási tilalom lépett érvénybe Csongrád-Csanádban.

Tűzgyújtási tilalom újabb öt megyében Hírek 2022. Szerda éjfél óta tűzgyújtási tilalom van az egész országban - írja a Katasztrófavédelem. A csapadékszegény időjárás miatt 2022.

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályait itt találod. Február 17-étől tűzgyújtási tilalmat rendeltek el Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád megyékben emellett fenntartják a korábban elrendelt tilalmat Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megye területén közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc. Négy megyében tűzgyújtási tilalom van.

Tűzgyújtási tilalom fokozott tűzveszély idején tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken valamint a fásításokban és az ezek 200 méteres körzetén belül lévő külterületi ingatlanokon. Tűzgyújtási tilalom lépett életbe több megyében. Az elmúlt hétvégén 230 szabadtéri tűzhöz riasztották a tűzoltókat Megszűnt a tűzgyújtási tilalom az egész országban.

Tűzgyújtási tilalom Fejér megyében. Ide értendők a felsorolt területeken található tűzrakó helyek a vasút és közút menti fásítások de tilos a parlag- és gazégetés is.


Pin On Letoltesek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel